Fhdevelopment logo
A megtérülő fejlesztések szakértője
Cím: 1121 Budapest Rege utca 8 mszf. 5
Tel.: +36-1-392-2772
Fax.: +36-1-392-2772
E-mail: info@fhdevelopment.hu

Ingyenes pályázati audit

Ingyenes pályázati audit szolgáltatásunkat azért vezettük be, hogy megkönnyítsük a fejlesztést tervező vállalkozások számára a pályázatok világába való belépését. Tisztában vagyunk vele, hogy az Ön idejét teljesen lefoglalja vállalkozása sikeres működtetése, ezért ezt a szolgáltatást úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legkisebb időráfordítással tudjon a lehető legtöbbet profitálni belőle.
Uniós pályázatok - ingyenes pályázati audit

A pályázati audit tartalma

A pályázati audit során tanácsadónk az Ön által szolgáltatott, pályázati szempontból releváns információk alapján feltérképezi vállalkozása fejlesztési lehetőségeit, szorosabban pedig az uniós és hazai pályázati rendszerekhez való megfelelését.
Amennyiben általánosságban szeretne tájékoztatást és visszajelzést kapni cége pályázati lehetőségeiről, akkor a pályázati audit során minden olyan fejlesztési irány és pályázati forrás vonatkozásában információhoz juthat, amely érdekes lehet az Ön számára. Bár minden pályázat más-más előírásokat tartalmaz a pályázókra vonatkozóan, mégis felállítható egy olyan pályázati skála, amelyen láthatóvá válik, hogy vállalkozása milyen fejlesztési célok kitűzésével képes a lehető legtöbbet profitálni.
Amennyiben konkrét fejlesztési célokkal érkezik hozzánk, akkor a tanácsadó már a kezdetektől kifejezetten az Ön fejlesztési céljainak rendeli alá a pályázati audit munkafolyamatait. Ennek során minden olyan pályázati lehetőségről, feltételről és előírásról tájékoztatást kap, amely az Ön tervezett fejlesztését akár tartalmi szempontból, akár a megvalósítás idejének meghatározása szempontjából befolyásolhatja. A pályázati auditnak köszönhetően így az Ön projektje akkor és olyan tartalommal valósulhat meg, amely garantálja a legnagyobb hatékonyságot.

A pályázati audit folyamata

A pályázati audit 1. lépése

Felveszi velünk a kapcsolatot a Pályázni szeretnék menüponton keresztül

A pályázati audit 2. lépése

Tanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot és ellenőrzi, illetve kiegészíti a megadott információkat

A pályázati audit 3. lépése

Tanácsadónk a rendelkezésre álló információk alapján feltérképezi az összes elérhető hazai és uniós pályázati forrást, különös tekintettel a vállalkozása számára releváns fejlesztési forrásokra.

A pályázati audit 4. lépése

Tanácsadónk részletes tájékoztatást ad a pályázati audit során feltárt, pályázati forrásból finanszírozható fejlesztési lehetőségekről és azok ideális ütemezéséről.

A pályázati audit 5. lépése

Amennyiben a pályázati tanácsadás során nem talált fejlesztési igényének megfelelő pályázati lehetőséget, cégünk lehetőséget biztosít szintén ingyenes pályázatfigyelés szolgáltatásunk igénybevételére, amely magában foglalja az Ön rendszeres tájékoztatását az aktuális uniós és hazai pályázati kiírásokról.
Amennyiben vállalkozása nem tud eleget tenni a pályázatokban megfogalmazott előírásoknak, tanácsadónk részletesen tájékoztatja teendőiről annak érdekében, hogy cége előtt megnyíljanak az Európai Unió és Magyar Állam kkv fejlesztésekre szánt forrásai.

Mivel a pályázati audit egyben pályázati előminősítés is, így amennyiben az Ön vállalkozása sikeresen átmegy a fenti folyamaton, úgy nagy eséllyel erősítheti cégünk 95% fölötti nyerési statisztikáját az uniós és hazai pályázatok világában.

Ne habozzon, Önnek semmibe sem kerül, vállalkozása számára pedig jelentős hasznot hozhat.
Forduljon hozzánk bizalommal! Mi megtérülő fejlesztésekkel háláljuk meg bizalmát.   
 
  • Impresszum
  • Jogi nyilatkozat
  • Oldaltérkép