Fhdevelopment logo
A megtérülő fejlesztések szakértője
Cím: 1121 Budapest Rege utca 8 mszf. 5
Tel.: +36-1-392-2772
Fax.: +36-1-392-2772
E-mail: info@fhdevelopment.hu

Kollégák

Gál Péter, ügyvezető, pályázatíró

Gál Péter ügyvezető - FH Development Kft.2011 márciusában szereztem diplomát a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kar Salgótarjáni Intézetében gazdálkodási és menedzsment szakon, közgazdász informatikus szakirányon. 2009 folyamán a főiskola hallgatójaként három hónapos szakmai gyakorlaton vettem részt, ahol Nógrád Megye Önkormányzatának készítettem elemzést a vállalatok-, kistérségek gazdaságáról és a megye tőkevonzó politikájának kialakításáról.
Fél éves kötelező szakmai gyakorlatomat a WAMSLER SE Háztartástechnikai Európai Részvénytársaságnál töltöttem, ahol a megyei szintű gazdasági és társadalmi együttműködést kialakítását támogató érdekszövetség, az Energetikai-, Gép- és Acélszerkezetgyártó- és Mechatronikai Beszállító Klaszter pályázati anyagának kidolgozásában vettem részt. Szakdolgozatomat a Klaszter szervezeti struktúrájáról és működéséről írtam.
2011 áprilisától a GKF Csoport pályázatírójaként dolgoztam, ahol a non- és a for-profit szektor számára írtam pályázatokat, turisztika, gazdaságfejlesztés, foglalkoztatás növelés és munkahelyteremtés, illetve kutatás-fejlesztés kiírásokhoz. 2012 júliusában neveztek ki a pályázatírói üzletág koordinátorának, majd 2013 júniusától a vezetőjének.
Ahogyan 2013 év végén az Új Széchenyi Terv is lezárul, számomra is véget ért egy korszak. Az évek során megszerzett szakmai tapasztalatot felhasználva, immáron volt munkatársammal építjük, közös elképzeléseinkre alapozott szervezetünket. Az általunk elképzelt irányvonal megvalósításának biztosítéka, komoly szakmai tapasztalatunk, illetve az igen jelentős kapcsolati tőkénk.
Korábbi tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy az Európai Unió és a Magyarország által közösen meghatározott operatív programok pályázók általi megvalósítása, illetve az eredmények fenntarthatósága csak komoly szakmai háttér biztosításával lehetséges. Eme feltételek megtervezését és a projekt tevékenységek kivitelezését kívánja szervezetünk komplexen megvalósítani.
 

 

  • Impresszum
  • Jogi nyilatkozat
  • Oldaltérkép