Fhdevelopment logo
A megtérülő fejlesztések szakértője
Cím: 1121 Budapest Rege utca 8 mszf. 5
Tel.: +36-1-392-2772
Fax.: +36-1-392-2772
E-mail: info@fhdevelopment.hu

Pályázatírás

Pályázatírás - Szakmaiság - Bizalom

Tisztában vagyunk vele, hogy a piacon több ezer pályázatíró cég hirdeti tevékenységét, ezért nincs könnyű dolga a pályázónak, amikor ki kell választania projektötletének egységes keretbe kovácsoló szakértőjét, a pályázat megíróját. A választás már csak azért sem könnyű, mert sokféle rémtörténetet olvashattak a pályázók az elmúlt hat éves tervidőszak során arról, hogy miként jártak pórul azok, akik rossz pályázatírót választottak. Gondolunk itt az óriási összegű, előre kifizetett sikerdíjakról, vagy ami még fontosabb: a szakmai felkészületlenség miatt elkövetett formai és tartalmai hibákra a pályázatírás során, melyek sok esetben negatív elbírálást és visszautasítást eredményeztek. A megbukott pályázat következménye nem csak az elvesztegetett idő és pénz, hanem a megálmodott projektötlet támogatási lehetőségének az elvesztése is. Sajnos, ha egy pályázó rosszul választ a pályázatírás területén, és felkészületlen szervezetre vagy személyekre bízza a fejlődési lehetőséget biztosító vagy esetleg a fennmaradáshoz szükséges projektjét, nincs második esélye a pályázat benyújtására. Ebből is látszik milyen fontos a megfelelő szakmai háttérrel rendelkező pályázatíró kiválasztása, hiszen a jó projekt ötlet még csak fél siker. 
Uniós pályázatok - pályázatírás

Ha minket választ...

Amennyiben ránk esik a választása, mi adjuk az elképzelt ötletének támogatásához és megvalósításához szükséges professzionális szakmai hátteret a pályázatírás során. Társaságunk teljes körű garanciát vállal elvégzett pályázatírói munkájáért, de ami még fontosabb, a szakmai felelősségvállalás. Egy pályázatot nem elég megnyerni, hanem a pályázatírás során körültekintően kell megválasztani és meghatározni az indikátorokat, az esélyegyenlőségi és a fenntartási vállalásokat, hiszen  a pályázónak minimum 3, de akár 5 évig is tartani vagy hoznia kell a vállalt gazdasági mutatókat. Ez azt bizonyítja, hogy nem szabad egyedül a megnyert projektek sikerarányát és a pályázati tevékenységből származó árbevételt alapul venni, mivel ez sok esetben csak a könnyen összeállítható, a szakmán belül úgynevezett „sláger” pályázatok hamis eredménymutatóját jelenti. Társaságunk a komplexebb projektekben szerzett szakmai tapasztalatot, melynek felhasználásával könnyedén és hatékonyan összeállítjuk az egyszerűbb és összetettebb pályázati kiírásokhoz készülő anyagokat is.

Pályázatírás - Együttműködés

A pályázatírás kapcsán fontos figyelembe venni, hogy nem elegendő egy jó pályázatírót megbízni, a sikerhez közös munkára van szükség, azaz elengedhetetlenül szükséges van egy segítőkész, pontos adatokat szolgáltató pályázóra is! A sikeres együttműködés érdekében már az első személyes egyeztetés alkalmával teljesen őszintén, minden hitegetés és ígérgetés nélkül felhívjuk a figyelmet a pályázattal kapcsolatos követelményekre, illetve jelezzük, hogy a pályázatírás során milyen együttműködést várunk a pályázótól. A pályázatírás szolgáltatás keretében tehát nem egyszerű ügyfélként tekintünk a pályázókra, hanem a sikeres projektben érdekelt partnerként kezeljük, mivel közös cél vezérel bennünket, a fenntartható fejlődéshez szükséges forrás lehívása és sikeres felhasználása.

Sikerdíjas pályázatírás - Országos lefedettség

Cégünk, az FH Development Kft. elsősorban sikerdíjas konstrukcióban végzi pályázatírói tevékenységét, így az Ön számára garantált a megtérülés. Fiatal szakembereink dinamizmusának köszönhetően sikerdíjas pályázatírás szolgáltatásunkat az ország egész területén nyújtjuk, minden ügyfél számára biztosítva a megérdemelt odafigyelést és szakértelmet.  

Forduljon hozzánk bizalommal, mi megtérülő fejlesztésekkel háláljuk meg bizalmát!

Ne feledje: Az Ön projektje közös felelősségünk!

  • Impresszum
  • Jogi nyilatkozat
  • Oldaltérkép