Fhdevelopment logo
A megtérülő fejlesztések szakértője
Cím: 1121 Budapest Rege utca 8 mszf. 5
Tel.: +36-1-392-2772
Fax.: +36-1-392-2772
E-mail: info@fhdevelopment.hu

Projektmenedzsment

Miért bízza ránk vállalkozás fejlesztési projektjének projektmenedzsmenti feladatait?

A hazai mikro-, kis- és középvállalkozások számára mindennapi működésük mellett nagy leterheltséget jelent a fejlesztési projektek koordinációja és a bonyolult adminisztráció szakszerű lebonyolítása. Az FH Development pályázati projektmenedzsment üzletágát ezért úgy alakítottuk ki, hogy a nyertes projekt első állomásától, a támogatói szerződés aláírásától a projektzárásig, a projekt minden fázisában hatékony segítséget nyújtson ügyfeleink számára. 
Uniós pályázatok - projektmenedzsment

Megbízható projektmenedzsment: tapasztalat és precizitás

Tisztában vagyunk vele, hogy hozzánk forduló hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokat csak akkor tudjuk valódi fejlesztési partnerként támogatni, ha képesek vagyunk egy teljes bizalmon alapuló kapcsolatot kialakítani. Ennek első feltétele, hogy a pályázati projektmenedzsment feladatok elvégzése során a legapróbb részletekben is precízen, naprakész információk birtokában végezzük munkánkat a Széchenyi 2020 program pályázatai esetében is. Legyen szó egy előleglehívásról, egy időszakos elszámolásról, vagy egy záró projekt előrehaladási jelentésről (ZPEJ), több éves szakmai tapasztalat birtokában, ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva végezzük el a pályázati projektmenedzsment feladatait, mert tudjuk, hogy a projektmenedzsment tétje magának a projektnek a sikere és gyors megtérülése.

Rugalmas és ügyfélközpontú működés

Mivel sok éves közös munka során megismertük a hazai vállalkozások életét, a mindennapi kemény munkát a sikeres működésért, ezért a pályázati projektmenedzsment szolgáltatást minden esetben rugalmasan, az adott vállalkozás szükségleteit és működési folyamatait tiszteletben tartva végezzük. Hiszünk benne, hogy a missziónkban megfogalmazott célokat csak akkor tudjuk elérni, ha ügyfélközpontú szemlélettel és rugalmas hozzáállással végezzük munkánkat a pályázati projektmenedzsment szolgáltatás során is.

Projektmenedzsment és kivitelezés

A kivitelezés jelentősége a fejlesztési projektekben

A projektmenedzsmenti feladatokkal párhuzamosan a fejlesztési projektek egyik neuralgikus pontja a kivitelezés, illetve a megfelelő kivitelezési partner kiválasztása, amelyre már a fejlesztés tervezési fázisában érdemes felkészülni. Cégünk elsősorban a fejlesztések finanszírozásával és projektmenedzsmentjével foglalkozik, azonban a sikeres projekthez elengedhetetlen kivitelezési partner kiválasztásában is ügyfelei segítségére van. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek és professzionális üzletmenetünknek köszönhetően minden projekthez meg tudjuk találni azt a kivitelezőt, amelyik a lehető legtöbb vonatkozásban megfelel ügyfelünknek és a fejlesztési projektben vállalt kötelezettségeknek.
Uniós pályázatok - projektmenedzsment

Minőségi referenciákkal rendelkező kivitelezési partnerek

Partnereink számára kizárólag a pályázati projektek területén már bizonyított kivitelezőket közvetítünk ki, olyan referenciákkal, amelyek biztosítékot jelentenek a minőségi munkavégzésre. Legyen szó infrastrukturális beruházásról, technológiafejlesztésről, munkahelyi képzésekről, energetikai fejlesztésről, kutatásfejlesztésről vagy egy egyszerű eszközbeszerzésről, a kivitelezői feladatokat olyan szakemberekre bízzuk, akik területükön már bizonyították, hogy rövid-, közép- és hosszú távon is megtérülő fejlesztéseket valósítanak meg.

A megfelelő kivitelező megtalálásának szempontjai

  • képes legyen az elvárt minőségben elvégezni a kivitelezési feladatokat
  • tartani tudja a projektben vállalt időpontok betartását
  • ügyfeleivel rendszeresen és megfelelő stílusban kommunikáljon
  • mindezeket referenciákkal is igazolni tudja
  • földrajzi elhelyezkedése segítse a projekt sikeres és hatékony megvalósulását

Professzionális kivitelezés – Gyors és hosszú távú megtérülés

Mivel az európai uniós és hazai pályázatokból finanszírozott fejlesztések esetében a projekt sikeres megvalósítása a precíz projektmenedzsment mellett függhet a megfelelő kivitelező partner bevonásán, ezért cégünk kiemelt figyelmet fordít a kiválasztás szempontjainak érvényesülésére. Tudjuk, hogy csak egy kiváló minőségben kivitelezett fejlesztés képes gyors megtérülést és hosszú távú eredményeket produkálni ügyfeleink vállalkozásainál.
Az pályázatok világában eltöltött évek alatt olyan stabil kivitelezői kapcsolatrendszerünk alakult ki, amely garanciát jelent arra, hogy az Ön fejlesztése nem csupán a pályázati előírásoknak fog megfelelni, hanem a lehető legjobb minőségben is fog megvalósulni.
 
Válasszon minket, és ne legyen gondja a projektmenedzsmentre és a megfelelő kivitelező megtalálására! 
  • Impresszum
  • Jogi nyilatkozat
  • Oldaltérkép