Fhdevelopment logo
A megtérülő fejlesztések szakértője
Cím: 1121 Budapest Rege utca 8 mszf. 5
Tel.: +36-1-392-2772
Fax.: +36-1-392-2772
E-mail: info@fhdevelopment.hu

Referenciák

Uniós pályázatok - referenciák

Referenciák és ajánlások:

WOY-BAU Kft

KMOP-1.5.3/CB-13 - Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért című pályázati kiírás

„Teljes mértékben elégedett voltam a telephelyfejlesztési pályázat összeállítása során történt együttműködésünkkel. Gyorsan, hatékonyan és összeszedetten kerültek kijelölésre a jól lehatárolt feladatok. A pályázatírás során csak a legminimálisabb erőfeszítést kellett kifejtenünk a projekt dokumentáció összeállításához, így a megszokott ütemben végezhettük a mindennapi munkamenetünket. A társasággal ez volt az első közös munkánk, mely sikerrel végződött. Véleményem szerint szakmai felkészültségük és munkájuk hatékonysága emeli ki őket a versenytársaik közül.”
 
Havasi Lídia, ügyvezető

TKTSTAFF Kft.

„Az FH Development hatékony közreműködése eredményeképpen 6 millió vissza nem térítendő támogatási összeget nyertem el. Rövid idő állt rendelkezezésünkre a projekt összeállításához, de a társaság ügyvezetői gyorsan és összeszedetten tették a dolgukat. Meglepett, hogy az első találkozáson megbeszélt projektötletemet milyen gyorsan öntötték végleges formába, számomra már csak a végleges pályázati dokumentáció hitelesítése volt a feladat.”
Hajas Tamás ügyvezető 

Váradi Ábel egyéni vállalkozó

„Több éves szakmai kapcsolatom van az ügyvezetőkkel, már korábban is több projektet sikerrel valósítottunk meg. Ők a pályázatok elnyerésében és megvalósításában, én pedig a projektek kötelező nyilvánosságának kivitelezésében vagyok jártás és ezeket az ismereteket kamatozatva működtünk együtt az évek során. Részemről egyértelmű volt tehát, hogy a két fiatalembert bízom meg a saját pályázatom megírásával és menedzselésével. Nem csalódtam bennük most sem, elnyertem az igényelt támogatást, ezáltal belevághattam a saját vállalkozásomba. A jövőben csak is velük tudom elképzelni a közös munkát.”
Váradi Ábel egyéni vállalkozó

SZÉ-GÉ Pékség Kft.

„Az elmúlt évek során két pályázatot valósítottak meg az ügyvezetők a táraságunk számára. Nagyságrendileg majdnem 15 millió Ft támogatás lehívását köszönhetjük nekik, amely cégünk számára a fennmaradást és továbbfejlődést tette lehetővé. Csak ajánlani tudom az FH Developmentet.”
Géczi Tibor ügyvezető

 FH Gasztro Kft.

„Korábban elnyert 2 pályázatunk projektmenedzsmentjére adtunk megbízást az FH Development számára. Az elszámolásokat hiánypótlás nélkül végigvitték, ennek megfelelően nagyon gyorsan hozzájutottunk a támogatási összegekhez. Az elszámolások összeállítása és benyújtása során csak minimális közreműködésre volt szüksége a társaságnak, az adatszolgáltatás után pár nappal később, már hozták is az aláírásra váró dokumentációt. Mondanom sem kell, hogy mekkora könnyebbséget jelent egy ilyenfajta szolgáltatás cégünk mindennapi, sűrű munkamenetére nézve.”
Fáriné Hlatky Judit

Szalka Krisztina egyéni vállalkozó

„Régóta szerettem volna vállalkozni a szakmámon belül, de sajnos saját forrás hiányában nem volt rá módom. Az FH Development Kft.-nek köszönhetően hozzájutottam majd 3 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz, mely felhasználásával már gond nélkül belevághatok vállalkozói célkitűzéseim megvalósításához.”
Szalka Krisztina egyéni vállalkozó

Nagy-Kollár Andrea egyéni vállalkozó

„Az általam eltervezett vállalkozáshoz szükségem volt nagyobb értékű eszközállományra és marketing kampányra. Az FH Development nem csak egy jól megvalósítható üzleti tervet állított össze számomra, de elnyert egy olyan pályázatot, melyre óriási volt a túljelentkezés. A 3 millió forint támogatási összeg elnyerése a hatékony és összeszedett munkának, illetve nem utolsó sorban a hibátlanul összeállított pályázati dokumentációnak tudható be.”
Nagy-Kollár Andrea egyéni vállalkozó

Gedei Zoltán egyéni vállalkozó

„Ha egy szakmailag megbízható, üzletileg korrekt és rugalmas csapatot keresel, akkor az FH Development a legjobb választás. Személy szerint több millió forint támogatási összeget köszönhetek nekik.”
Gedei Zoltán egyéni vállalkozó

Grúz Vivien egyéni vállalkozó

„Nem rendelkezem tapasztalattal a pályázatok világában, ezért mindenképpen egy szakértő csapattal terveztem beadni a kiválasztott kiírásra vonatkozó projekt tervemet. A társasághoz ajánlás útján jutottam el, ők készítették az elejétől a végéig a pályázatomat. Mindkét szakaszra benyújtott, általuk elkészített komplett dokumentációt jóváhagyta a közreműködő szervezet, ezért a támogatási összeg lehívásával és a projektem menedzselésével is őket bíztam meg.”
Grúz Vivien egyéni vállalkozó
 
 
Partneroldalak:

LinkFarm - minőségi linkgyűjtemény

 

Hasznos Linkek
  • Impresszum
  • Jogi nyilatkozat
  • Oldaltérkép